Vil du sælge dine håndlavede ting?

———— UPDATE!! IDEEN ER LAGT PÅ KØL INDTIL VIDERE PGA. TIDSMANGEL ————

Kunne du godt tænke dig at sælge de ting, du laver?

De fleste af jer laver en masse super lækre ting. Ville det ikke være rart at dele dem med andre og samtidig tjene lidt penge på dem? (Men helst uden alt salgsarbejdet…)

Jeg laver selv mange forskellige ting, og jeg kunne godt tænke mig at sælge dem på nettet. Men jeg kan ikke lige overskue at lave annoncer på Trendsales, Den Blå Avis, QXL eller andre steder, tage gode billeder, skrive fængende tekster, vurdere hvad prisen bør være – og når der endelig kommer en køber; skrive frem og tilbage om betaling, vente på pengene og så pakke tingen og gå ned på posthuset for at sende den. Pyyyhhh… Jeg bliver helt træt på forhånd.   ;o)

Så jeg kunne rigtig godt tænke mig et sted, hvor jeg bare kunne sende mine færdige ting hen, og så sørgede de for det hele og sendte mig penge, hvis tingene blev solgt.

Derfor går jeg med tanker om at lave netop sådan et site, hvor jeg tager ting i kommission.

Sitet skulle udelukkende sælge håndlavede ting, og det ville samtidig lade folk købe ting fra flere forskellige mennesker, uden at de skal betale flere gange fragt og lave flere pengeoverførsler. Hver måned ville jeg så lave en opgørelse og sende penge (minus provision) til de personer, jeg har solgt ting for.

Det kan være hæklerier, håndlavede smykker, flettede tasker, malerier, kort, julepynt og alle de andre lækre ting, hobbyfolket sidder og hygger sig med – så længe det er håndlavet.

Tanken er, at du simpelthen sender dine håndlavede ting til mig, og så sørger jeg for billeder, salgstekst, prissætning, markedsføring, betaling, fragt etc. – og hver måned laver jeg en opgørelse over salget og sender penge til dem, jeg har solgt ting for. Hvis tingene ikke bliver solgt inden for en eller anden fastsat periode, får du dem retur.

Hvad synes du? Ville det være interessant?

Skriv endelig kommentarer – både om ideen holder, og hvis du har forslag eller ønsker til sådan et site.
Jeg fører det kun ud i livet, hvis der er tilslutning til det, så fortæl mig endelig om alle dine tanker.

Hvis du hellere vil skrive privat, så mail endelig til info@altomhobby.dk.

Jeg er super spændt på at høre jeres respons!   :o)

 

Mange hobbyhilsener fra Rie

56 kommentarer til “Vil du sælge dine håndlavede ting?

 1. Ebba Hansen siger:

  Det lyder som en rigtig spændende idé, kunne godt være interesseret. Lad mig vide om det kan lade sig gøre, for så er jeg med… ;-)

 2. Rie siger:

  Hej Ebba

  Det er dejligt at høre. :o)
  Du hører fra mig, når jeg ved lidt mere.

  Hav en superdejlig weekend!

  :o) Rie

 3. Susanna Mortensen siger:

  det ville da være dejligt ,da det er svært at blive ved med at producere bare for at lægge til side.

 4. Dorte Fogh westergaard siger:

  Hej Rie:-)
  Jeg syntes det lyder, som en rigtig god ide. Lige nu står jeg med en del ting, som jeg simpelthen ikke kan, finde ud af at sælge;-). Derfor Vil jeg rigtig gerne i dialog om et evt. Samarbejde.
  Jeg arbejder i papir, ståltråd, pil mv. Der kommer hele tiden, nye ting og metoder, jeg gerne vil prøve. Så hvis jeg ikke skal bygge til mit hus, for at få plads til min produktion, håber jeg at du er interreseret ;-)
  Mvh
  Dorte Fogh

 5. Rie siger:

  Hej Susanna og Dorte

  Åh, jeg kender det alt for godt – jeg har også rigtig mange ting liggende, fordi jeg bare bliver ved med at producere og producere. ;o)

  Der lader heldigvis til at være god stemning for butikken, så jeg går lige og summer lidt over al den feedback, jeg har fået – og om jeg skal gå all in på det her. Det kunne være sjovt. :o)

  Jeg har skrevet jeres mail-adresser ned og sender jer lige en mail, når jeg ved lidt mere om, om det bliver en realitet, og i så fald hvordan det hele kommer til at fungere. :o)

  Hav en rigtig dejlig dag, begge to!

  :o) Rie

 6. Dorte siger:

  Det med at lave en side hvor vi alle kan se en masse hjemmelavet håndarbejd er en super ide, og hvis vi kan sælge vores ting ville det være endnu bedre.
  Knus

 7. Rie siger:

  Hej Dorte

  Tak for dit input. :o)
  Skal jeg skrive dig på listen over folk, der kunne være interesserede i at sælge deres ting, hvis jeg ender med at lave en shop?

  :o) Rie

  • Karin Snedker siger:

   Hej Rie
   Det lyder super spændende, den er jeg med på hvis det blir aktuel. Prøv at søge på amio.dk det er en gratis side, det er rigtigt nemt. Jeg synes det er synd der ligger så mange gode ting, der aldrig blir solgt. Kh Karin

 8. Rie siger:

  Hej Karin

  Det er super, jeg skriver dig på listen. :o)

  Ja, Amio er en rigtig fin side, hvis man selv vil stå for betaling, forsendelse etc. :o)
  (Jeg ved ikke, hvor meget der bliver solgt; jeg har kun besøgt den kort. Men det er da ærgerligt, hvis der ikke bliver solgt ret meget derinde?)

  :o) Rie

 9. Rie siger:

  Hej Lisbeth

  Det lyder godt. :o)
  Jeg skriver dig på listen, så du får mails sammen med de andre.

  Hvad laver du for nogle ting? Vil du ikke sende et par billeder af ting, du har lavet, til info@altomhobby.dk, så jeg kan se dem?

  :o) Rie

 10. Lene Kasting siger:

  det er en supergod idé. Man kan ikke lade være med at producere, og man kan heller ikke blive ved med at bombardere venner og familie med de ting, man fremstiller.

 11. ianke siger:

  Hej Rie

  Jeg har en lidt anderledes anmodning til dig.

  Kunne man også måske sælge noget af sine materialer?

  Jeg har haft forskellige værksteder, så som sy og smykkeværksteder, og har haft opgaver og leveret til teatre og forretninger.

  Jeg har nu besluttet at sælge en del af disse materialer til mennesker som vil have glæde af dem.

  Jeg har nemlig så meget at jeg ikke vil kunne nå at bruge det alt sammen I min levetid.

  Var det noget som havde interesse, hvis du laver en shop?

  Der er en hel del som er ”vintage” smykkedele og som for eksempel kan bruges til scrap booking eller andre projekter.

  Vær sød at skrive mig på listen, hører meget gerne fra dig
  med venlig hilsen ianke.

 12. Rie siger:

  Hej Gitte, Mette, Lene og Ianke

  Super! Jeg har skrevet jer på listen, så I får en mail, når jeg på et tidspunkt ved mere. :o)

  Ianke, med hensyn til at sælge hobbymaterialer, så tænker jeg umiddelbart, at det er en anden målgruppe – shoppen ville jo henvende sig til folk, der vil købe færdige ting… På den anden side kan det vel ikke skade at have en kategori til materialer også. :o)
  Lad os snakke om det, når jeg ved, om det bliver til noget. :o)

  :o) Rie

 13. Mette siger:

  Hej Rie :)

  Jeg kom lige forbi for at benytte mig af din vejledning til flettede tasker og stødte på dette opslag, så jeg tænkte, at jeg lige ville smide en kommentar til opbakning også – det ville være en rigtig god idé! Hjemmelavede ting er så unikke og flotte. Held og lykke med det :)

  Vh Mette

 14. Karen Terp siger:

  Jeg synes, at det lyder som en god ide med din shop. Du skal også have en slags “løn” fra mig, hvis du kan sælge mine flettede punge og tasker. Hvis du bor på Sjælland, er det langt for mig at fragte mine hobbyting…..

 15. Lene Nielsen siger:

  Hej. Kunne måske være interessant at være med sammen med andre. Har selv overvejet en hjemmeside, da jeg har rigtig meget liggende og stadig producerer. Hører gerne nærmere om hvordan det går inden jeg tør sige endelig ja.
  mvh Lene

 16. Rie siger:

  Hej Camilla, Karen, Jytte og Lene

  Dejligt at høre! :o)
  Jeg har skrevet jer på listen over interesserede (bare rolig, Lene, bordet fanger selvfølgelig ikke – men så får du information), så I bliver holdt opdateret på ideen.

  Indtil nu har jeg 22 interesserede, så vi er ved at komme tættere på, at det ville være interessant at lave shoppen.

  :o) Rie

 17. Rie siger:

  Hov, Karen – jeg glemte da helt at svare dig på det med fragt. :o)

  Jeg bor på Sjælland, men min veninde, som kommer til at håndtere lager, fragt etc., bor i Sønderjylland. Hjælper det?
  Min umiddelbare tanke er, at når man har lavet et antal produkter, så sender man dem samlet med posten, så vi minimerer fragtomkostningerne.

  :o) Rie

 18. Rie siger:

  Hej Mette

  Tusind tak for opbakning! :o)
  Jeg har skrevet dig på en ekstra liste med folk, som synes at ideen er god, men ikke har nævnt noget om selv at sælge. Så kan jeg skrive til jer, når/hvis shoppen går i luften – eller måske hvis siden lige skal kigges igennem inden lancering eller hvis jeg får brug for en kundes meninger om et eller andet. Håber at det er ok. :o)

  Og god fornøjelse med at flette tasker! Håber at vejledningen hjalp dig. :o)

  :o) Rie

 19. Annette Weinold siger:

  Hej Rie
  Jeg stødte tilfældigt på denne side og synes det er et godt initiativ. Jeg startede for et par år siden med at bygge en lille smykke virksomhed op og med alle de nye medier, der hele tiden skifter, er jeg træt af al den tid jeg bruger på det.
  Jeg sælger lidt/noget men slet ikke i mål med det arbejde jeg har gjort.
  Jeg vil gerne være med, hvis det stadig er muligt og kan jeg hjælpe med tip, hvis det skulle være. Mange hilsener Annette http://www.annweidesign.com

 20. Rebecca siger:

  Lyder fedt. Jeg håber at hjemmesiden kommer op og køre for jeg vil meget gerne sælge nogle af mine håndlavede ting der ( jeg laver mest øreringe/smykker) men også MANGE andre kreative ting som jeg snart ikke har plads til der hjemme så det ville være fedt at få lidt penge for det man laver :D

 21. Rie siger:

  Hej Annette og Rebecca

  Dejligt at høre! Smykker er jo noget nemmere at sende med posten end mange andre hobbyting, og jeg tror, at der er mange købere til smykker. :o)

  Jeg har skrevet jer med på listen, så I hører fra mig.

  Rigtig god påske til jer begge to! :o)

  :o) Rie

 22. Elsebeth Pico siger:

  Hej
  Det lyder som en god ide med salg gennem dig, men hvor skal ens ting sendes hen, og hvad vil det koste at være med (% af salg)
  Hilsen
  Elsebeth

 23. Rie siger:

  Hej Elsebeth

  Det kommer til at koste 50%, ligesom når man har sine varer i kommission i en butik.

  Jeg har skrevet dig på min liste over muligt interesserede, så du kan få info sammen med de andre, når jeg har fået lidt flere detaljer på plads. Jeg regner med at sende en mail ud i aften eller en af de nærmeste dage. :o)

  :o) Rie

 24. Dorthe Lindhardt siger:

  Hej. Det lyder som en rigtig god ide. Familie og venner er vist nok “mættet” af mine kreationer……smiler. Jeg syr tasker……især mobiltasker i bløde bomuldstoffer i mange designs ……så jeg er meget interesseret i at høre om din gode ide :-)

 25. Line Christensen siger:

  Hej
  Super initiativ – Jeg går stadig og overvejer kraftigt at lave min egen side, med mine ting – har også lavet skabelon og det hele, men ja… Det kan være lidt svært at få sig gjort synlig i offentligheden på den måde.
  Jeg vil i hvert fald gerne på din liste og høre mere hvis det bliver til noget :)

 26. Lisa siger:

  Hej
  Jeg vil da lige sige Hej da jeg faldt over din side.. Jeg er ligesom gået i stå med at lave hobbyting da venner familie naboer osv er mættet med kort smykker mm så det kunne da være fedt med sådan en side hvor du tager dig af det hele med salg af tingene. Lige et spørgsmål hvem bestemmer værdien af varen?. Gives der rabat hvis man køber mere ved samme person ja også ved flere personer? Jeg vil godt mældes på listen,ved også min gamle farmor også ville være interesseret, hun laver tasker, tepose kort smykker æsker mm. Og jeg ville også være interesseret i hvis der blev mulighed for salg af materialer, da jeg har flere ting jeg er kørt træt i. Og jeg ville da også kikke der inden jeg købte mere materialer, for det kunne jo være lækkert at spare lidt penge..
  Hilsen lisa

 27. Rie siger:

  Hej Michelle

  Tingene har ændret sig lidt i mit lille hjem, og jeg må desværre se i øjnene, at jeg ikke længere har tid til at starte shoppen op – ikke på det niveau, som jeg gerne ville.

  Jeg er derfor blevet enig med mig selv om at skrinlægge ideen for nu.

  Men jeg skriver din mail-adresse på listen over muligt interesserede – så kan jeg jo skrive til dig, når/hvis jeg en dag finder tiden til at føre det ud i livet. :o)

  :o) Rie

 28. Rikke siger:

  Jeg er netop ved at starte så småt – ideen er en samling af lækre sager som jeg sælger videre fra forskellige gør-det-selv folk mod 10%.

  Jeg forestiller mig at det vil foregå således at når en vare/sæt sælges, vil jeg modtage ordren og betalingen, jeg sender ordren videre til dig samt 90% af betalingen? Kommer der ingen ordre på dine ting, mister du ikke noget – men muligheden for at sælge lidt mere øges :)

  I skal være velkomne til at henvende jer med billeder, så vil jeg vurdere om det passer ind i konceptet :)

  Mvh. Rikke, info@mydesignaddiction

 29. Morten siger:

  Hej Alle

  Hvis I stadig ønsker at have en fælles salgskanal leder jeg efter efter “Hobby” leverandører til en side jeg er ved at lave. Henvend jer endelig så vi kan komme igang. Rie hvis du ikke har tid og gerne vil dele den liste du har lavet overtager jeg den gerne. Hvis jeg må. Mvh Morten

 30. ib martens siger:

  Hej Rie

  jeg gør det at skære julepynt og påskepynt i pap, samt fletning af hjule hjerter og stjerner, samt hæklede halstørklæder håndklæder samt grydelapper,
  så hvis du kommer igang med at sælge og mener du kan sælge overnævnte hører jeg gerne fra dig
  MVH
  Ib

 31. Chris Alban Hansen siger:

  Jeg vil gerne sælge jeres kreationer med betaling up front. Det vil sige, at jeg køber jeres kreationer og videresælger dem med jeres navn som designer.

  Send mig en email på albanx99@gmail.com og fortæl mig, hvad I har af kreationer (eventuelt med billede) og med en pris for, hvad I skal have for det.

 32. Carsten Algrensen siger:

  Hej Rie

  Er det kommet op og køre dette her ??

  Jeg er interreseret i at blive din partner hvis det er med både at sælge her i nordjylland og vedligeholde hjemmesiden.

  Mvh Carsten. Skriv endelig til mig

 33. kirsten bang schultz siger:

  God idé sig til hvis det bliver til noget :)

  Jeg kan bidrage med keramik med forskellige malede motiver

 34. Jette Håkansson siger:

  Hej , det hele lyder som gode ider, er ved og starte en webshop op, så skriv mig på. Sendt ud om nogen ved hvor man her i Danmark kan få en gummi for til at lave Resin armbånd . Armbåndene er helt runde og ubrudte ??

 35. Lis Jørgensen siger:

  Hej Chris.
  Det her er godt nok en ældre mail, men tager du varer i kommission stadig væk.
  Mange venlige hilsener
  Lis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *