Vælg en side

———— UPDATE!! IDEEN ER LAGT PÅ KØL INDTIL VIDERE PGA. TIDSMANGEL ————

Kunne du godt tænke dig at sælge de ting, du laver?

De fleste af jer laver en masse super lækre ting. Ville det ikke være rart at dele dem med andre og samtidig tjene lidt penge på dem? (Men helst uden alt salgsarbejdet…)

Jeg laver selv mange forskellige ting, og jeg kunne godt tænke mig at sælge dem på nettet. Men jeg kan ikke lige overskue at lave annoncer på Trendsales, Den Blå Avis, QXL eller andre steder, tage gode billeder, skrive fængende tekster, vurdere hvad prisen bør være – og når der endelig kommer en køber; skrive frem og tilbage om betaling, vente på pengene og så pakke tingen og gå ned på posthuset for at sende den. Pyyyhhh… Jeg bliver helt træt på forhånd.   ;o)

Så jeg kunne rigtig godt tænke mig et sted, hvor jeg bare kunne sende mine færdige ting hen, og så sørgede de for det hele og sendte mig penge, hvis tingene blev solgt.

Derfor går jeg med tanker om at lave netop sådan et site, hvor jeg tager ting i kommission.

Sitet skulle udelukkende sælge håndlavede ting, og det ville samtidig lade folk købe ting fra flere forskellige mennesker, uden at de skal betale flere gange fragt og lave flere pengeoverførsler. Hver måned ville jeg så lave en opgørelse og sende penge (minus provision) til de personer, jeg har solgt ting for.

Det kan være hæklerier, håndlavede smykker, flettede tasker, malerier, kort, julepynt og alle de andre lækre ting, hobbyfolket sidder og hygger sig med – så længe det er håndlavet.

Tanken er, at du simpelthen sender dine håndlavede ting til mig, og så sørger jeg for billeder, salgstekst, prissætning, markedsføring, betaling, fragt etc. – og hver måned laver jeg en opgørelse over salget og sender penge til dem, jeg har solgt ting for. Hvis tingene ikke bliver solgt inden for en eller anden fastsat periode, får du dem retur.

Hvad synes du? Ville det være interessant?

Skriv endelig kommentarer – både om ideen holder, og hvis du har forslag eller ønsker til sådan et site.
Jeg fører det kun ud i livet, hvis der er tilslutning til det, så fortæl mig endelig om alle dine tanker.

Hvis du hellere vil skrive privat, så mail endelig til info@altomhobby.dk.

Jeg er super spændt på at høre jeres respons!   :o)

 

Mange hobbyhilsener fra Rie

css.php