Om AltOmHobby

Velkommen hos Alt om Hobby.

Her finder du ideer, inspiration og hjælp til netop din hobby. Du kan dele din hobby med andre og blive inspireret til nye hobbies.
Jeg håber at du vil blande dig, uanset om du har brug for hjælp eller kan hjælpe andre. :o)

Jeg hører meget gerne fra dig på info@altomhobby.dk, hvis du finder fejl på siden, hvis du har ideer til nye kategorier eller indhold, eller hvis du har nogen spørgsmål.

God fornøjelse! :o)

Hilsen Rie

Bagom altomhobby.dk

Rie Wiberg 2020

Hvis du har været lidt rundt på siden, har du måske spekuleret på hvem der står bag? Mit navn er Rie Wiberg, og jeg har lavet denne side, fordi jeg selv har manglet den gennem tiden…

Som de fleste af dem der besøger siden, har jeg efterhånden prøvet mange hobbyer, og har hver gang ønsket, at jeg kendte nogen der kunne hjælpe mig i gang. En dag gik det op for mig, at jeg selv havde viden til at hjælpe en masse mennesker i gang med nye hobbyer! Og så måtte jeg jo i gang med at skrive det hele ned… :o)

Siden startede som hyggeprojekt i 2001, men blev hurtigt helt kendt på nettet, så besøgstallet voksede støt, og jeg fik mange mails fra folk, der har været forbi. Det er jo herligt!
Jeg fik endda adskillige stamkunder, som var rigtig søde til at svare på andres kommentarer og spørgsmål i forummet (dengang siden havde sådan et). Tak til jer!

I 2012 fik jeg trykt mine egne stjernestrimler, som jeg solgte i en periode, og i 2013 begyndte jeg at skrive hobbybøger, som du kan købe her på siden og på Saxo.com. Og i efteråret 2020 besluttede jeg mig for, at nu skal der udvides med fysiske varer. Jeg har sat trykkeriet i gang med flere stjernestrimler, skabeloner til flettede hjerter samt et par A3-designpapirer til flettede julehjerter – og jeg har fundet et par leverandører, så jeg kan sælge hobby-krea-bokse med alt, man har brug for til at komme i gang med en bestemt hobby. Jeg arbejder for fuld tryk, så der sker snart en masse her på siden.    :o)

Jeg har i samme omgang startet Alt om Hobby ApS – det har CVR nr. CVR: 41797053. (Bare fordi det skal stå her et sted.)

God fornøjelse med siden – og sig endelig til, hvis du har nogen gode ideer jeg kan udvide med…     :o)
Du kan altid kontakte mig på info@altomhobby.dk.

Hilsen Rie.

9 kommentarer til “Om AltOmHobby

 1. alex2903 siger:

  Jeg synes det er en super flot side du har lavet. Der er mange spændende idéer, lige til at gå til. Her op til jul vil jeg prøve at flette din flotte store julestjerne :)
  Mange hilsner
  Charlotte

 2. Rie siger:

  Hej Charlotte

  Det var dejligt at høre – godt at du kan bruge siden! :-)

  Og god fornøjelse med stjernen. Den kan se lidt overvældende ud, men når man først har luret den, er den faktisk simpel nok. ;-)

  :-) Rie

 3. Mindbjerg siger:

  ;-) Hej Rie.
  Tak fordi du har lyst og energi til at hjælpe alle os andre, der kaster sig ud i noget nyt ;-)
  Jeg har fået flettet til en taske og lavet en bund med 4 tern……hold op hvor er det svært at få den syet sammen :-( puha, det kan næsten tage lysten fra at lave en nr. 2 taske… Jeg har siddet i 2 dage nu, og håber at alle gode gange 3, gør at det lykkes ;-)
  Jeg tænkte på, ved du om man kan klippe smykkerne, sådan at feks. et billed eller tekst, vil være i den synlige firkant på tasken ?
  Lige nu har jeg jo bare klippet smykkerne ud af gavepapir, men syntes at det kunne være sjovt, med en taske med små tekster på……håber syningen lykkes, så jeg kan gå igang med nr.2 taske ;-)
  Endnu engang tak fordi du er så sød at hjælpe. Dine tekster og visninger er rigtig gode. Især den med hvordan du kommer klisterbånd på flere stykker af gangen, det er et fantastisk råd ;-)
  God weekend. Lone

 4. Rie siger:

  Hej Lone

  Hvor er det dejligt at høre, at du har så meget glæde af siden! :-)

  Med hensyn til taskerne, så synes jeg at det er blevet meget nemmere efter et par tasker. Men jeg lagde også ud med blot at sy den nederste ring sammen som bund, og det synes jeg faktisk er en af de sværeste bunde at sy pænt…
  (Eller også er det bare blevet nemmere, fordi jeg har fået øvelse. Måske er den i virkeligheden slet ikke sværere end de andre… ;-) )

  Ja, du kan sagtens vælge, hvad der skal være synligt i ternene.
  (Jeg går ud fra, at du mener “stykker” og ikke “smykker”. ;-) )

  Jeg har selv lavet en skabelon. Jeg foldede to tern (du ved, de vender jo skiftevis den ene og den anden side udad, når man fletter – så du skal bruge to forskellige), og så tegnede jeg hele det synlige stykke over med en sprittusch. Så foldede jeg dem ud og klippede det tegnede stykke ud. Så har du en skabelon (eller to, er det jo), du kan lægge på dit papir. 8)

  Men jeg har faktisk tyvstjålet ideen fra en skabelon, jeg så på nettet. Jeg tror, at det var denne her: http://www.candywrappers.mono.net/8813/Instruktion.

  Øverst på siden finder du link til skabelonen, som du bare kan printe ud (hvis den lige passer i størrelsen til de tern, du vil lave), og nederst på siden er der tekst og video, der forklarer om skabelonen.
  (Jeg kunne godt bare lægge skabelonen ind på min side, men jeg bryder mig ikke om at stjæle den fra hende. Så hellere vise dig hendes side. Det kan være, at jeg selv får taget mig sammen til at lave en skabelon til min egen hjemmeside en dag… ;-) )

  Husk at hendes skabelon jo kun passer til én størrelse tern. Det var derfor, jeg lavede min egen skabelon. Og ja, man kan regne og måle sig frem, men jeg synes, at det var nemmere at lave de to tern og folde dem ud igen… ;-)

  Det med tapen er faktisk også en ide, jeg har fået fra en anden hjemmeside (aner bare ikke hvilken). Men det har sparet mig for så meget tid, at jeg syntes, at jeg ville give det videre. ;-)

  Tak for masser af søde ord! Det er superdejligt at høre!! :-)

  :-) Rie

 5. Linda siger:

  Hej Rie.
  Mon mit juleønske går i opfyldelse: Stjernestrimler til store og små stjerner i shoppen? Meget gerne mørkerøde/bordeaux mønstre.
  Hilsen Linda

  • Rie siger:

   Hej Linda

   Undskyld mit sene svar.
   Jeg har en del store stjernestrimler liggende, men ærlig talt er der så meget spildtid i at tælle op, pakke, sætte porto på og gå på posthuset, at jeg er for doven til det… Det tager hurtigt en times tid at tjene en halvtredser eller sådan noget… ;o)

   Så som udgangspunkt sælger jeg ikke strimler længere.

   Det kan være, at jeg til næste år åbner for at sælge i en helt kort periode, så jeg kan pakke flere pakker ad gangen – for det er jo også lidt synd, at folk ikke kan få fat i de strimler, de så gerne vil have, når nu jeg HAR dem liggende…
   I så fald skriver jeg det i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. :o)

   Mange hilsner
   Rie

 6. Lilian Bille siger:

  Først ros til jeres nye flotte hjemmeside.

  Dernæst søger jeg oplysninger om hvor man køber Resin til at støbe smykker

 7. Jette Håkansson siger:

  Hej nogen der ved hvor man kan få en gummi form til at lave runde Resin armbånd , hvor man kan ligge blomster i ( formen er rund men en stor og lille rund form , så man l kommer resinen i mellem den store og den lille ?????
  H jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *