Ny jule-hobbybog

e-bog - 24 juleideer for alle

e-bog - 24 juleideer for alleNej, hvor har jeg julehygget!

Jeg har samlet 24 billige og nemme juleideer, som er lige til at gå til.

Materialerne er hovedsageligt papir (måske en gammel bog eller en avis), snor, saks, tape, tomme sodavandsdåser, gamle konservesdåser og andre ting, som du sandsynligvis har liggende derhjemme. En vigtig ting er flydende lim – det går igen i næsten alle ideerne. Men derudover skulle det ikke være nødvendigt at købe materialer til juleideerne.

Udover materialerne er jeg gået op i, at ideerne ikke måtte være svære at føre ud i livet. Du skal ikke være hobby-mester eller enormt fiks på fingrene – du skal bare have lyst til at hobby-hygge med julestemning.     :o)

Lad mig sige det med det samme: Det er ikke spritnye ideer.
Jeg har ikke sat mig ned og fundet på 24 helt nye ting, man kan lave. Men jeg har ladet mig inspirere af de millionvis af gode ideer, der ligger rundt omkring på nettet, og så har jeg afprøvet og sorteret fra og fundet små tricks til at gøre tingene nemmere – og undervejs har jeg taget trin-for-trin billeder og forklaret i detaljer, hvordan man gør.

(Og nej, de bark-beklædte lysestager er ikke en af ideerne. Dem har jeg købt færdige – men de skaber så god julestemning på billederne.   ;o)  )

Du kan købe julehobbybogen her eller finde en gratis smagsprøve her.

2 kommentarer til “Ny jule-hobbybog

  • Rie siger:

   Hej Tina

   Sikke da et tidspunkt at opdage din kommentar – nu er det nok mindre interessant at hente skabelonerne.
   Det er jeg virkelig ked af!

   Der var en fejl i linket, men jeg har rettet den nu – så nu kan du hente dem. :o)

   Rigtig glædelig jul! :o)

   :o) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *