Fad med vase og lysestager – metalflet

 

Materialer:

28 stager (elefanttråd)
Ståltråd
Sølvfarvet metaltråd
Reagensglas

Fod

Saml 16 stager og bind dem sammen 9 cm inde. Bøj stagerne ud til siderne, og flet 8 cm kvadratflet med ståltråd og sølvtråd. Bøj enderne ind under det flettede. Obs! På billedet er foden kun 6 cm.

Fad

Stik 6 stager ind i midten af stagerne nedefra, og bind alle stagerne sammen igen 11 cm oppe fra foden. Bøj 18 af stagerne udad, og flet spindelvævsflet med ståltråd og sølvtråd ca. 11 cm ud.

Lysestager

De sidste 6 stager bøjes let til, så de hver rækker over 4 af stagerne i fadet. Bind stagerne fast til hver 3. stage på fadet, som på billedet. Der skal bindes 2 løse stager fast til hver fastsiddende stage, så der er 3 stager til at forme en lysestage af. De resterende stager på fadet klippes til og bøjes rundt om de yderste stager så de holdes bedre fast.
De tre stager til hver lysestage bøjes ud til siderne, og op omkring et lys. Til sidst bøjes de rundt om lyset, og enderne bøjes ind som kroge.

Vase

De sidste 4 stager i midten af fadet bøjes ud til siderne, og derefter op omkring et reagensglas. Et par cm oppe bøjes stagerne rundt om glasset, og enderne bøjes til sidst ind som kroge.

Obs! Pas på med at sætte så store lys i stagerne som på billedet, da vægten gør fadet noget ustabilt.


Relaterede sider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *