Maskinbroderi

Dinna Smed har foreslået maskinbroderi som en kategori på AltOmHobby, og var heldigvis frisk på selv at skrive lidt om det, så vi kunne få kategorien i gang.

Man kan lave rigtig flotte ting med maskinbroderi, og Dinna har samlet inspiration og viden, som hun her bringer videre.

Af Dinna Smed:
Det er nu ca. 2 år siden jeg startede med at brodere på maskine. Jeg går med en drøm om at åbne en forretning på hobbybasis, i vores hus, da jeg har et arbejde ved siden af, som også skal passes.
Så mit nuværende salg har været fra mund til mund.

 

Sider om maskinbroderi:

Maskinbroderi
Teknikker
Maskiner, mønstre og tråd

6 kommentarer til “Maskinbroderi

 1. Bettina Larsen siger:

  Hej Dinna.Jeg fandt tilfældigvis dit indlæg i en forum side,hvor jeg kunne læse hvordan din opstart i broderi verden har været og frem til nu.Jeg tænkte at det var ligesom at jeg læste om mig selv.Jeg startede med maskinebroderi for 3 et halvt år siden med en Bernina artista 730.Har som dig lavet en del til mig selv og til salg via mund til mund.Har også længe drømt om en maskine der kunne brodere meget store motiver.Jeg har brugt meget tid på hvilken maskine jeg så skulle have og blev så forelsket i den brother du også nævner i dit inlæg.Men jeg ved kun om den via internet.Jeg kan ikke finde ud af hvor den kan købes og om hvor god den er.Måske du ved noget mere end jeg har kunne læse mig frem til.Jeg vil blive rigtig glad hvis du ville skrive til mig.Venlig Hilsen Bettina.

 2. Rie siger:

  Hej Bettina

  Det er efterhånden nogle år siden, Dinna skrev om sine erfaringer med maskinbroderi. Men jeg har sendt hende en mail og fortalt hende om din besked. Så håber jeg, at hun stadig har samme mail-adresse. ;-)

  :-) Rie, Alt om Hobby

 3. connie siger:

  hej er der nogen som kan hjælpe mig ,jeg vil så gerne have waltdisney figurne til en designer 1 på diskette ,det skal værer især mini og mickeymouse.hun elsker dem ,

 4. connie andersen siger:

  :-) er der nogen som kan hjælpe mig til at få disney på en diskette til en designer ,det skal værer med mini og pluto connie4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *