Krea Klubben

Bliv medlem i den gratis krea klub – så sender jeg dig løbende krea-inspiration, skabeloner, videoer og andet krea-godt.

Jeg lægger løbende ny inspiration ind på siden her, men nogle ting er forbeholdt medlemmerne af Krea Klubben – dem kan du kun få, hvis du melder dig ind i klubben (det er helt gratis og du kan altid melde dig ud igen).

Jeg arbejder lige nu på flere forskellige kreaprojekter til inspiration – og i shoppen kommer der snart krea-kasser med alt, du skal bruge til et bestemt kreaprojekt eller en ny hobby. Så bliver det meget nemmere at gå på opdagelse i nye, spændende kreaprojekter!

Jeg håber, at du vil være med i klubben! Mange af de ting, jeg laver, vil være gratis, og resten vil være til at betale (og der vil være særligt gode priser for medlemmer af klubben).
Og du er meget velkommen i Kreaklubben, uanset om du køber noget eller ej. :o)

Bliv medlem helt gratis og få tilsendt inspiration, skabeloner, videoer og meget andet krea-godt.

Gave lige nu!

Her op til påske får du en gratis pdf med gækkebrevs-skabeloner, når du melder dig ind i klubben. Den kan du ikke få på andre måder (jeg vil jo så gerne have dig med i klubben). :o)

Gækkebreve - skabeloner og vers - ebog
Gratis skabeloner til gækkebreve

Meld dig ind i Krea Klubben her – så sender jeg dig straks skabelonerne som velkomstgave.


(Lige for god ordens skyld: Når du udfylder formularen, tilmelder du dig Alt om Hobbys nyhedsbrev. Du kan altid afmelde det uden varsel, hvis du ikke gider høre fra mig længere.
Det ved du jo godt i forvejen, men det SKAL jeg altså gøre opmærksom på. Det står i reglerne.)

Savner du et eller andet?

Hvis du godt kunne tænke dig noget bestemt indhold, så skriv endelig til mig på info@altomhobby.dk – så kan det være, at jeg laver det. :o)

Hilsen Rie