Hvilken hobbybog mangler du?

Hvilken hobbybog mangler du?Med fire hobbybøger under vesten og en ny på vej, tænker jeg på, hvilken hobbybog, der skal komme derefter?

Hvad kunne du tænke dig? En udvidet bog om flettede tasker, hvor jeg viser endnu flere teknikker og ideer?

En bog, der lærer dig at hækle? Strikke?

Måske skal det handle om at lave tasker og smykker af dåseringe/dåseclips?

Skriv i kommentarfeltet, hvad du kunne tænke dig – jeg vil mægtig gerne have input.    :o)

 

:o)    Rie

9 kommentarer til “Hvilken hobbybog mangler du?

 1. Susanne Christensen siger:

  Hej Rie..
  Kan ikke lige læse hvad du har skrevet til mig… :o)

  Jeg kan bare ikke det der med bundene…. grrr
  Har lige prøvet med en enkelt ring syet sammen til bund. Endt med at tapen er itu…. Den flap som skal ind i tasken har jeg simpelthen ikke kræter til at få ind…Har lyst til at klippe den af…. griner..
  Har snart prøvet alle bundene. Ingen er lykkedes endnu… :o(

 2. Rie siger:

  Hej Susanne

  Øøhhh… Hvor har jeg skrevet til dig?
  (Har skrevet med en del de sidste dage, men kan ikke finde dig i hverken sendte sms’er eller mails?)

  Øv, hvor det driller dig! :o(

  Med hensyn til tapen, så kunne det lyde som om, du bruger en snor, der skærer lidt for meget? Prøv med en tykkere snor – det hjælper nok.

  Jeg har heldigvis endnu aldrig været ude for, at tapen ikke kan holde til syningen. (Og jeg har altså hevet ret hårdt nogle gange for at få hjørnerne i bunden pæne. Men måske hiver du alligevel hårdere end mig? ;o) )

  Et enkelt spørgsmål: Du fører bare tråden igennem lommerne, ikke? Du skal ikke bruge en nål, for den kan prikke sig igennem papir og tape, og så er det måske ikke helt så holdbart. Tag en papirklips og fold den yderste ende/spids ud til en lige pind; så har du en god “nål” til formålet. :o)
  (Du kan se det tydeligt på det sidste billede på denne side: http://www.altomhobby.dk/flettede-tasker/sy-ringene-sammen/)

  Og ja, det kan være enormt drilsk at få den sidste flap ind for at lukke ringene. (Går ud fra, at det er det, du mener?)

  Prøv evt. med større tern – det er SÅ meget nemmere. Min første flettede taske lavede jeg af tern, der var 4×4 cm (af lapper på 16×33 cm), og det var dejlig nemt at arbejde med. Det var rart at prøve det først og få et godt resultat, og så kaste sig over de mindre tern bagefter. ;o)

  Håber at du får løst det. :o)

  :o) Rie

 3. Johanne Askou siger:

  Hej Rie.
  Super bog om flette tasker. Nem og overskuelig.
  Vil glæde mig meget til at der (måske ) vil komme en nr 2.
  Mvh
  Johanne

 4. Kristin Holm siger:

  jeg mangler porcelæne malereri hobbybog :) fra A-Ø om hvad man skal bruge, pensle, maling, blyant, hvordan man kan lave motive, nogle tips ang. hvordan du kan bruge pensil til at lave forskellige stege, lade målingen ebbe ud osv. alt hvad en begynder havde evt. brug for at vide. Håber jeg får snart besked om at sådan en bog er på vej :D
  Hilsen Kristin

 5. Anita Pjengaard siger:

  Du efterlyser ønsker om nye bøger. Var på privat hobbymesse i Esbjerg, der var en der havde flettet taske – som grangivelig lignede en kellytaske med lille hank og flap + havde lavet en stor weekend/kuffert taske i samme – var vældig flotte. Ide til din næste bog ?
  Venligst
  Anita

 6. Kirsten siger:

  Hej Rie

  jeg har først nu opdaget din side – godt initiativ :-)
  Jeg kunne godt tænke mig en bog om hvordan man arbejder med dåseklips :-)

 7. Margit Lund Deutsch-Lauritsen siger:

  Hej Rie
  Jeg har lidt en trist nyhed (efter min mening) til dig. Der er nogen der har lagt din bog “flere flettede tasker” frit tilgængeligt på nettet :(. Jeg ledte lidt efter andre flettemetoder og stødte på denne side http://www.altomhobby.dk/e-bog/Flere-flettede-tasker.pdf
  Jeg ved godt at den henviser til din side, men kan bare ikke tro at når du andre steder gerne vil have en lille skilling for dit arbejde, at det så er dig der har lagt den på.
  Jeg ved ikke lige om du måske kan gøre noget ved det?

  • Rie siger:

   Hej Margit

   Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det!
   Jeg havde på et tidspunkt brug for at lægge bogen op, så et par stykker kunne hente den uden at skulle betale for det. Og så glemte jeg simpelthen alt om den igen – og så finder Google den jo! ;o)

   Jeg har straks fjernet den. Tusind tak for hjælpen! :o)

   :o) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *