Vælg en side

Hobbybøger

Nogen gange er det hyggeligt lige at søge på nettet efter en løsning på en detalje, der driller – men andre gange er det rigtig rart at have detaljerede instruktioner fra start til slut samlet ét sted – at have hobbybøger frem for at besøge hjemmesider. Og selvom jeg har rigtig mange guides og instrukser her på siden, så kan det måske også godt blive lidt uoverskueligt at finde det hele.     ;o)

Derfor har jeg skrevet et par hobbybøger – og der er sikkert flere på vej. ;o)

I hobbybøgerne går jeg desuden lidt mere i detaljer og kommer med lidt flere tips, end jeg gør her på hjemmesiden, og de er (bortset fra juleide-bogen) lavet i A4-format, så de er lige til at printe ud derhjemme.

(Vær opmærksom på, at hobbybøgerne er e-bøger og ikke fysiske bøger.)

Flettede tasker (pdf)

Lær at lave dine egne flettede tasker af genbrugsmaterialer som dameblade, slikpapir, aviser, bøger og meget andet.

Bogen indeholder udførlige anvisninger til både de helt grundlæggende teknikker og lidt mere avancerede ting som flap og lynlås. Instruktionerne er rigt illustreret med trin-for-trin billeder og forklaringer, og giver dermed alle mulighed for at lære at lave deres egne smukke tasker.

Især det at lukke ringene og lave forskellige størrelser bund kan drille, hvis man ikke har helt styr på fremgangsmåden, og bogen tager dig i hånden og fører dig skridt for skridt igennem teknikkerne.

Læs mere eller køb bogen om flettede tasker her

Flere flettede tasker – hanke, æsker, skåle etc. (pdf)

Har du lyst til at flette andet end “bare” tasker?

Det er blevet utrolig populært at flette tasker, og efterhånden er vi hobbyfolk også begyndt at flette mange andre ting. Vi fletter fade, skåle, dækkeservietter, kurve og meget andet.

I denne bog lærer du en række teknikker, der går ud over det “almindelige” taskeflet, så du kan være med til at flette mange andre brugbare og flotte ting.

Alt forklares trin for trin med billeder, og alle kan være med. Som udgangspunkt henvender bogen sig til personer, der allerede kender til papirflet, men jeg forklarer alle de grundlæggende teknikker – så hvis du aldrig har prøvet det før, kan du stadig sagtens være med.

Læs mere eller køb bogen om flettede skåle, æsker etc. her

Knyttede smykker (pdf)

Lav dine egne knyttede smykker.

Bogen indeholder udførlige anvisninger til de grundlæggende teknikker, så du ikke blot kan udføre dem, men også forstår dem, og dermed selv kan lave dine egne designs.

Instruktionerne er rigt illustreret med trin-for-trin billeder og forklaringer, der giver alle mulighed for at lære at lave deres egne flotte smykker.

Læs mere eller køb bogen om at knytte smykker her

24 juleideer for alle (pdf)

Her har jeg samlet 24 juleideer, som alle kan være med på – både i sværhedsgrad og pris.

Materialerne er hovedsageligt ting, du allerede har liggende derhjemme eller kan hente i naturen, og alle ideerne er detaljeret beskrevet med trin-for-trin instrukser og billeder.

Hent en gratis smagsprøve – klik her

Læs mere eller køb bogen med juleideer her

Skabeloner til julehjerter (pdf)

Jeg har samlet en lang række skabeloner til at flette julehjerter – lige til at downloade og printe.

Hent den gratis – klik her

css.php