Hobby webshops – Links

Grafical
https://www.grafical.dk/
Webshop med mange forskellige hobbyartikler. Grafical byder blandt andet på karton, mønstret papir, stickers, maling, lak, glasartikler, smykkefremstilling, lysfremstilling, slikfremstilling, billedkunst, smykkeartikler, perler, kort og meget, meget mere.
Dansk

Luna Hobby
https://lunahobby.dk/
Hos Luna Hobby kan du købe mange forskellige hobbyartikler – smykkematerialer, perler, punches, stempler, karton, 3D ark og meget mere.
Dansk

av form
https://www.avformshop.dk/
av form er egentlig beregnet til institutioner og den slags, men privatpersoner kan også sagtens købe hobbyvarer her.
Dansk

Creativ Company
https://www.cchobby.dk/
Creativ Company har materialer til rigtig mange hobbyer, og selvom man ofte er nødt til at købe lidt større mængder, end man havde tænkt sig, så er priserne gode.
Vær dog opmærksom på at gå efter priserne i parantes – ellers er de nemlig ekskl. moms.
Dansk

Det Søde Liv
https://www.det-sode-liv.dk/
Bøger og materialer til fremstilling af bolcher, fyldt chokolade, karameller, vingummi, lakrids, lakridskonfekt med mere. De sælger online, pr. postordre og fra butikken i Fredensborg.
Dansk

Dorthes Hobbystue
https://dorthes-hobby.dk/
Her finder du masser af hobbyartikler, f.eks. miniature, perler, smykkedele, scrap, slikfremstilling, tekstiler, kunstnerartikler mv.
Dansk

Forlaget Klematis
https://www.klematis.dk/l/Hobby
Forlaget Klematis sælger rigtig mange hobbybøger online.
Dansk

EJR Beads
https://www.ejrbeads.co.uk/shop/
Jeg har ikke kunnet finde Perfect Pearls i Danmark (eller var det bare for dyrt? Det kan jeg faktisk ikke huske…). Jeg har i hvert fald købt dem i England hos EJR Beads. Emma, som ejer butikken, er meget hjælpsom og svarer hurtigt på mails.
Emma sælger også cernit, fimo, Art Clay Silver (ler, som bliver til rigtigt sølv, når det bliver brændt – super spændende, men halvdyr hobby), perler, smykkedele og meget andet smykkerelateret.
Engelsk

JaneHof
https://www.janehof.dk/
En online-butik med ting til smykker. De har mange fede vedhæng, perler etc. til lave priser.
Dansk

Nordic Beads
https://nordicbeads.dk/shop/frontpage.html
En online-butik med omtrent alt til smykkefremstilling. Højt rost i forummet af flere besøgende, og meget billig i forhold til f.eks. Panduro.
Dansk

Gypsy Queen Scrapbooking
http://www.gypsyqueen.dk
Her finder du masser af god inspiration til scrapbooking og scrapkort, og bliver du inspireret nok, er her også en online-butik.
Dansk

Metal Clay Ltd
https://www.metalclay.co.uk/
Det er ikke lykkedes mig at finde et dansk sted at købe resin, og faktisk er der en del forhandlere i udlandet, der ikke vil sende lige præcis resin til Danmark – jeg ved ikke hvorfor… Men jeg fandt et godt sted i England, som gerne sender til Danmark. Metal Clay Limited sælger flere slags resin – og i øvrigt mange andre gode hobby-ting.
Engelsk

Panduro Hobby
https://panduro.com/da-dk
Panduro Hobby behøver vel næsten ingen introduktion – men jeg syntes alligevel, at den skulle med på listen.   ;o)
Dansk

Tomato
https://www.tomato.eu/da/
Tomato er en lille lagerbutik i Gentofte, der sælger aaaalt muligt – også smykkedele, snore etc. til rigtig gode priser. Du finder flest varer ved at besøge dem, men de har også et godt udvalg i webshoppen.
Dansk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *