HAMA perler

HAMA perler er blevet en meget populær hobby – og jeg er vild med alle de lækre farver!!

Da jeg besluttede, at der da skulle HAMA perler på Alt om Hobby, måtte jeg jo sætte mig ned og finde på nogle motiver, så jeg kan give nogle skabeloner videre til alle jer. Og det viste sig at være super hyggeligt at sidde og finde på et motiv og så bare lægge nogle perler op, flytte rundt på nogle af dem, fjerne nogen og skifte ud med andre farver – jeg er vild med at se billedet tone frem på perlepladen. Det er faktisk meget federe end at sidde og følge en skabelon, som jeg har gjort tidligere.

Og det er meget meditativt at sidde og nørkle med små klatter farve. Jeg så faktisk, at der under corona er udgivet en bog med 20 skabeloner til “Mindful perler” – simpelthen mønstre på en perleplade. Så sidder man bare og lægger perler op i et mønster. Lidt ligesom at lægge et puslespil. Det kommer jeg helt sikkert med nogle skabeloner til – men jeg koncentrerer mig lige om påsken først, for det er lige om et øjeblik. ;o)

Lige for nu har jeg lavet et par påskekyllinger, får, æg etc.

Jeg kunne egentlig godt ønske mig, at det færdige resultat blev lidt mindre pixelleret at se på. Men som kæresten siger; “det er ligesom computerspillene, da man var barn”! Haha! ;o)

Mere om HAMA