Hækle og strikke

Det er en dejlig hobby at hækle og strikke – følelsen af, at man hækler eller strikker noget, der rent faktisk kan bruges til noget, og som skaber glæde i mange år, er herlig.

Om du hækler sutsko eller bamser, strikker trøjer eller huer – der er altid noget praktisk og pænt at lave, og mange deler heldigvis deres designs med andre.

Jeg er desværre ikke selv god nok til at lære fra mig, men du kan finde masser af videoer på YouTube, og ellers findes der online videokurser i at hækle og strikke hos WeTeach.dk.

Lær at strikke på WeTeach.dk

Lær at hækle på WeTeach.dk

Mangler du et strikke- eller hækleprojekt?

Står du og mangler et strikke- eller hækleprojekt, som kan glæde andre? Så vil jeg lige nævne Facebook-gruppen “Bamser til julemærkehjemmene“, hvor de strikker og hækler bamser til de børn, der i en periode bor på julemærkehjem.

Køb garn og tilbehør til at hækle og strikke

Rito.dk – Garn, strik, hækling og hobby

Hos Strikkes.dk finder du et stort udvalg af garn, tilbehør og opskrifter til lav pris.

Ecoknitting.dk er en webshop med økologisk og bæredygtig garn til strik og hækling.

Elmely Design er en webshop med salg af garn, tilbehør, egneudviklede hækle- & strikkekits. De formidler også strik på bestilling.

Fiksefingre sælger lækkert garn og tilbehør i god kvalitet, men til konkurrencedygtige priser.

Garn Specialisten har specialiseret sig i at skaffe lækre garn restpartier til utrolig lave priser.

Garnguru sælger bæredygtigt garn, strikkepinde og strikkeopskrifter.

Grønne Garner er en lille webshop, men højt specialiceret i salg af bæredygtigt, GOTS-certificeret, økologisk strikkegarn og tilbehør, samt garn af genbrugsfibre. De har få nøje udvalgte produkter og høj fokus på miljø, natur, dyrevelfærd og ordentlige produktionsforhold.

Vivi’s Butik er en garn og hobby butik, som sælger strikkegarn fra Hjertegarn, Permin garn samt strikketilbehør og sy tilbehør.