Gaffa spand

Lav en spand / Beholder af gaffer tape

Jeg havde brug for et sted at gøre af alt mit gavepapir (hobby-indkøb tager tit overhånd, synes jeg… haha!) – så jeg besluttede at bygge en slags “spand” til at opbevare dem i.

Desværre fik jeg ikke taget billeder undervejs, men i store træk lavede jeg et stykke gaffa stof, der var 50 cm bredt (40 cm til højden på spanden og 10 cm til at bukke rundt om bunden) og 120 langt (så der var til at spanden kunne blive 40 bred og 20 dyb). Jeg klistrede enderne sammen, så jeg havde et rør.

 
DYI spand / beholder af gaffa tape

Derefter lavede jeg et firkantet stykke på 20 x 40 cm til bund. Og så klippede, bukkede og tapede jeg, til det sad sammen.

Til sidst pyntede jeg både top og bund med en stribe sort gaffatape. Det giver toppen en pænere kant, og bunden bliver holdt endnu bedre sammen.

Gaffa-tape-spanden er ikke helt firkantet, når den bare står løst på gulvet – men den er rigeligt stabil til at holde rullerne uden at vælte eller falde sammen.

 

2 kommentarer til “Gaffa spand

 1. Rie siger:

  Hej Maja

  En bøjet ende…?
  Du kan jo sagtens bukke gaffa-stoffet.

  Jeg har lavet et stort, firkantet stykke. Så har jeg samlet to af enderne, så jeg havde et rør. Tapede sammen.
  Derefter bukkede jeg stoffet fire steder, så jeg havde et firkantet rør.

  Så klippede jeg et stykke op, der hvor der var/skulle være hjørner, så hver af de fire sider havde en flap, der kunne bukkes ind. De fire flapper er tapet sammen, så de danner bunden.

  Giver det mening?
  Det er super nemt at gøre, men lidt svært at forklare på skrift. ;o)

  :o) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *