Gaffa tape / Gaffer tape

Gaffa tape (eller faktisk gaffer tape) kan ikke kun bruges til at reparere ting – du kan også bygge ting med det!

Du kan f.eks. lave hårpynt, punge, tasker eller endda tøj af gaffatape. Det er helt utroligt, hvad folk kan finde på af sjove ideer.

Det er utrolig simpelt at arbejde med gaffa tape, og det er som bekendt meget holdbart.

Selvfølgelig har jeg vanen tro købt vilde mængder tape (jeg fandt det billigt i Netto i 5 forskellige farver, og så kan jeg jo ikke styre mig…)  – så nu har jeg gaffa til adskillige projekter.

Men nu får vi se, hvor langt jeg kommer. I min jagt på fede gaffamønstre online faldt jeg nemlig over masking tape, som helt sikkert bliver mit næste projekt. Så mentalt er jeg allerede videre til næste hobby – lidt fjollet, når nu jeg (til en forandring) har købt godt ind til denne her hobby.   ;o)

Men pyt – man kan vel også altid vende tilbage til gaffa tape, ikke…?   ;o)
Nu ligger her i hvert fald lidt tutorials og inspiration til at komme i gang på.   :o)

Gaffa tape i farver

Desværre kan det i Danmark være svært at opdrive spændende farver gaffatape, men der er da et lille udvalg. Kigger du derimod på amerikanske hjemmesider, kan du få rigtig mange flotte farver og mønstre.

(Bare husk, at der lige kommer moms og importgebyr oveni prisen, når man køber varer uden for EU. Til gengæld er gaffa tape så meget billigere i USA end i DK, at det stadig er billigere at købe det i USA…)

Hvis du kan nøjes med den helt almindelige sølvgrå gaffatape, så er Tiger-butikken umiddelbart det billigste sted at købe det. Her koster det 10 kr. for en rulle med ti meter. Netto har i en periode haft rød, blå, sort, hvid og sølvgrå på tilbud til 20,- for 20 meter, men det er ikke en fast vare.

Vil du have andre farver, end dit lokale byggemarked har, så søg på Google.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *