Flettede tasker – Skabelon til motivflet

PDF: Skabelon til motivflet på flettede tasker

Hvis du har flettet tasker et stykke tid, har du sikkert lyst til at lave lidt mere avancerede ting.    :o)

I så fald kan du lave motivflet, hvor du sørger for, at ternene i din taske viser helt bestemte motiver eller dele af et motiv.

Du gør det ved at bruge en skabelon, når du skærer papirlapperne ud. Ved hjælp af skabelonen kan du vælge, præcis hvilken del af papiret, der skal blive synligt, når du folder og fletter.

De fleste bruger det til at få bestemte farver eller dele af motivet frem – måske vil du flette en taske med et lille ansigt i hvert tern – men du kan også gå skridtet videre og lade ternene danne et større billede tilsammen.

I så fald skal du bruge flere ens eksemplarer af det samme motiv, og så bruger du skabelonen til at lave lapper, der viser hver sin lille del af motivet. Lapperne fletter du sammen, så de tilsammen viser hele motivet.

Det er noget af et planlægningsarbejde, men det bliver super flot, og det giver dig mulighed for at lave meget personlige tasker – f.eks. med et billede af børnene på forsiden?

Jeg skal nok lægge et billede ind, så snart jeg har flettet noget med motivflet. Men indtil da får du lige et par sider om skabeloner i en pdf, så du kan lave skabeloner og komme i gang uden at vente på mig.    ;o)

PDF: Skabelon til motivflet på flettede tasker

2 kommentarer til “Flettede tasker – Skabelon til motivflet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *