Flettet taske med bælte

Denne taske er flettet af tøseblade. Papirstykkerne er beklædt med tape inden fletningen.Hanken er midten af et bælte (blomsten er en del af bæltet), og tasken er pyntet med enderne, der er limet fast rundt om tasken. Flettet taske - inspiration Flettet taske - inspiration Flettet taske - inspiration (Bagsiden af tasken)

E-bøger - lær at flette tasker af papir

Jeg har samlet alle mine tips og guides i to omfattende pdf’er om flettede tasker.

Den ene tager det helt fra bunden, og den anden udvider med flettede skåle, æsker, forskellige hanke til tasker etc. – og begge bøger er fyldt med billeder og trin-for-trin instruktioner.

Du finder bøgerne her:
Flettede tasker
Flere flettede tasker – hanke, æsker, skåle etc.

8 kommentarer til “Flettet taske med bælte

 1. Rie siger:

  Hej Jytte

  Mange tak! :-)

  Jeg har monteret remmen, inden jeg syede lynlås i. Jeg har brugt en tang beregnet til at lave huller i bælter, og med den har jeg lavet hul både i enderne af tasken og i remmen. Så har jeg limet remmen på indersiden og sat nitter gennem hullerne i både taske og rem for at holde det ekstra godt fast.
  (Jeg tror, at de hedder nitter. Det er ligesom dem her: http://www.cchobby.dk/deko-nitter-28-ass_1.aspx – men i guld og formet som hjerter.)

  Jeg kan evt. lige tage nærbilleder af det en af dagene, hvis det er?
  Jeg skal under alle omstændigheder lige have taget nogle bedre billeder af tasken – den er federe i virkeligheden end på billederne her, synes jeg… :-)

  :-) Rie

 2. Rie siger:

  Hej Tazz

  Remmen er et bælte, som jeg fandt i en lille kinesisk butik på Lyngby Station.
  Blomsten er en del af bæltet…

  :-) Rie

 3. Rie siger:

  Hej Emma

  Jeg kan desværre tidligst nå at lave en video i næste uge, for jeg er taget i sommerhus uden flette-grej.

  Men du kan læse (og se billeder af), hvordan du syr ringene sammen her: http://www.altomhobby.dk/flettede-tasker/sadan-syr-du-dem-sammen/sy-ringene-sammen

  Og et par tips til at sy taskerne sammen her: http://www.altomhobby.dk/flettede-tasker/sadan-syr-du-dem-sammen

  Se evt. også menuen til venstre eller herunder – der er masser af tips til at lave bunde i forskellige størrelser, til at sy lynlås i og den slags.

  :-) Rie

 4. Julie Meyer siger:

  Hej igen !:-)
  Vil bare sige mange tak for hjælpen :-) skal bare have sat lynlås i så er den færdig!:-) dog synes jeg at nogle at “flapperne” ikke kan syes ordentligt, de sidder og stikker ud af tasken, kan jeg gøre noget ved det?:/)

 5. Rie siger:

  Øh… Stikker der flapper ud…?
  Det har jeg aldrig oplevet…?

  Med mindre du mener i bunden? Den kan godt være svær at få pæn, afhængig af, hvordan man laver den. Men der er mit eneste råd at sy frem og tilbage og her og der, så godt du kan. Men det er nok svært at komme til, hvis du har syet mange ringe sammen… (Derfor bør du altid starte med at sy bunden sammen, så du kan få den pæn nok, inden du syr flere ringe på, så det bliver svært at komme til.)

  :-) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *