Crepepapir blomster

Crepepapir blomster er vældig populært for tiden, så det måtte jeg selvfølgelig afprøve, og jeg er begejstret!!    :oD

Da jeg først så det på nettet, tænkte jeg egentlig ”jeg gider da ikke have crepepapir blomster stående derhjemme. Papirblomster er da ikke særligt fede, og de står jo bare og samler støv”. Men så besøgte jeg en krea-veninde og så alle hendes blomster, som stod rundt omkring i huset og gav farver overalt. Og jeg var solgt!

Pludselig kan man have ”evighedsblomster” i lækre farver stående uden at skulle bekymre sig om, at de visner, skal have skiftet vand etc.; de står bare og ser flotte ud. Og de ER altså flotte.

Crepepapir blomster - buket

Så jeg købte et par pakker crepepapir i blandede farver hos CC Hobby, lånte et par bøger, og så var jeg i gang med at lave blomster. Og bare et par dage efter brugte jeg 1.800 kr. på crepepapir i forskellige tykkelser og et væld af skønne farver hos FullValue.dk, hvor de var billigst – for jeg skulle da have mange flere farver at lege med. Bum!    ;o)

(For jeg har jo ikke nok hobbyartikler derhjemme i forvejen… Men hvad kan jeg sige; det er super fedt at have tingene til bare at kunne kaste sig over lige den hobby, man er i humør til den dag.   ;o)  )

Nå, tilbage til det med at lave blomster af crepepapir. Jeg var lidt bange for, om det ville være svært at lave blomsterne helt perfekte (naturen ER jo utrolig symmetrisk, selvom det kan se tilfældigt ud), men det viser sig, at det slet ikke er nødvendigt at lave perfekte blomster. Jeg klipper faktisk med lidt rund hånd og får ofte sat bladene lidt skævt på – og blomsterne er stadig bare super flotte.

Så den hobby skal selvfølgelig deles med jer andre krea-folk herinde.     :o)

Generelt set vil jeg sige, at du ikke skal bekymre dig for meget om, hvad der er “det rigtige”, når du laver crepepapir blomster. Du skal selvfølgelig lige have et par teknikker på plads, men så kan du bare gå i gang med at lege!

Teknikkerne får du her nedenunder.


Mere om crepepapir blomster


Inspiration til crepepapir blomster

Der er mere inspiration på vej. :o)