Vælg en side

Cernitsmykker – Links

Eugenas Creations
http://www.eugenascreations.com/eugenasgallery.html
Her er siden, der fik mig i gang med cernitsmykker med resin, Perfect Pearls og guldtråde. Her finder du superflotte smykker – og får du lyst til selv at prøve det, kan du købe nemme og overskuelige (og meget grundige) tutorials for $10 (omkring 50-55 kr.).
Engelsk

Nordform
http://www.nordform.dk/Hobbyartikler/modellering/cernit/default.aspx
Jeg har længe jagtet billig cernit – jeg synes simpelthen, at det er for dyrt. Det allerbilligste jeg har fundet, er Nordform. Der har jeg købt 250 grams pakker til kun 50 kr. – og ikke for at pege fingre, men Panduro tager 99 kr. for 350 gram…! De fås også i 56 grams pakker, og der koster de 14 kr. hos Nordform og 21 kr. hos Panduro… Så det kan oftest godt betale sig, selvom der kommer fragt oveni.
Vær opmærksom på, at de priser, du ser på Nordforms hjemmeside, er plus moms.
Dansk

EJR Beads
http://www.ejrbeads.co.uk
Jeg har købt Perfect Pearls i England. Jeg kan faktisk ikke huske, om det var fordi, det var dyrere i Danmark, eller om jeg slet ikke kunne finde forhandlere i Danmark – men jeg valgte i hvert fald EJR Beads. Emma – som ejer butikken – var meget hjælpsom og svarede hurtigt på mails (2 timers svartid), og det hele forløb gnidningsfrit. Hun tager £2,95 for en bøtte – det svarer til ca. 30 kroner.
Engelsk

Metal Clay Ltd
http://www.metalclay.co.uk/
Det er ikke lykkedes mig at finde et dansk sted at købe resin, og faktisk er der en del forhandlere i udlandet, der ikke vil sende lige præcis resin til Danmark – jeg ved ikke hvorfor… Men jeg fandt et godt sted i England, som gerne sender til Danmark. Metal Clay Limited sælger flere slags resin – og i øvrigt mange andre gode hobby-ting.
Engelsk

Etsy Molds
http://www.etsy.com/shop/Molds
Her finder du rigtig mange håndlavede forme/molds, du kan bruge til cernit. Etsy består af en masse små shops, ejet af forskellige personer eller firmaer, og udvalget er kæmpestort. De ligger (vist) alle sammen i USA, men de sender også internationalt.
Engelsk

Glass Attic – Polymer Clay Central http://www.polymerclaycentral.com/cyclopedia/glassattic.html
Diane Black har arbejdet med polymer clay (fimo og cernit) siden 1995. Hun har samlet alle de oplysninger, hun har fundet undervejs, på denne side – et rent leksikon fyldt med viden og tips.
Engelsk

HobbyWorkShoppen
http://www.hobbyworkshoppen.dk/
HobbyWorkShoppen sælger mange forskellige hobbymaterialer – inkl. cernit.
Dansk


(FYI: Jeg har lukket for nye kommentarer, da jeg ikke når at besvare dem.)

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

css.php