Cernitsmykker – Links

Eugenas Creations
http://www.eugenascreations.com/eugenasgallery.html
Her er siden, der fik mig i gang med cernitsmykker med resin, Perfect Pearls og guldtråde. Her finder du superflotte smykker – og får du lyst til selv at prøve det, kan du købe nemme og overskuelige (og meget grundige) tutorials for $10 (omkring 50-55 kr.).
Engelsk

EJR Beads
https://www.ejrbeads.co.uk/
Jeg har købt Perfect Pearls i England. Jeg kan faktisk ikke huske, om det var fordi, det var dyrere i Danmark, eller om jeg slet ikke kunne finde forhandlere i Danmark – men jeg valgte i hvert fald EJR Beads. Emma – som ejer butikken – var meget hjælpsom og svarede hurtigt på mails (2 timers svartid), og det hele forløb gnidningsfrit. Hun tager £2,95 for en bøtte – det svarer til ca. 30 kroner.
Engelsk

Metal Clay Ltd – RESIN
https://www.metalclay.co.uk/
Det er ikke lykkedes mig at finde et dansk sted at købe resin, og faktisk er der en del forhandlere i udlandet, der ikke vil sende lige præcis resin til Danmark – jeg ved ikke hvorfor… Men jeg fandt et godt sted i England, som gerne sender til Danmark. Metal Clay Limited sælger flere slags resin – og i øvrigt mange andre gode hobby-ting.
Engelsk

Etsy Molds
https://www.etsy.com/dk-en/search?q=molds
Her finder du rigtig mange håndlavede forme/molds, du kan bruge til cernit. Etsy består af en masse små shops, ejet af forskellige personer eller firmaer, og udvalget er kæmpestort. De ligger (vist) alle sammen i USA, men de sender også internationalt.
Engelsk

Glass Attic – Polymer Clay Central
https://www.polymerclaycentral.com/cyclopedia/glassattic.html
Diane Black har arbejdet med polymer clay (fimo og cernit) siden 1995. Hun har samlet alle de oplysninger, hun har fundet undervejs, på denne side – et rent leksikon fyldt med viden og tips.
Engelsk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *