Cernitsmykke 8

Planen med disse hjerter var, at de skulle ligne den her fra Eugenas Creations:http://www.polymertutorials.com/tutorial-faux-cloisonne.html. Det gik ikke helt i første omgang, men ok… Det kræver nok lidt mere øvelse…   ;o)

(Se i øvrigt også Eugenas galleri på http://www.eugenascreations.com/eugenasgallery.html – det er rigtig god inspiration til cernitsmykker med og uden guldtråd og resin.)

Tilbage til Inspiration


2 kommentarer til “Cernitsmykke 8

 1. Majbritt simonsen siger:

  Hejsa.. super flotte smykker.. kan godt lide effekten med perfect pearls..
  Men tænker om du kommer emnet i ovnen når du har pyntet det,
  Både med perfekt pearls, tråd og resin?
  På forhånd tak…
  Vh majbritt

  • Rie siger:

   Hej Majbritt

   Mange tak – jeg er glad for, at du kan lide dem! :o)

   Jeg pynter først med perfect pearls og evt. tråde, og så brænder jeg det. Trådene kan godt løsne sig i ovnen, men de efterlader et mærke i leret, så du kan altid lægge dem præcis samme sted igen. Alternativt kan du vente med at lægge trådene, til leret har været i ovnen, men det er bedst, at de er trykket lidt ned i leret, så de ikke stikker så meget op over overfladen på leret.

   Når det har været i ovnen og er kølet ned, lægger jeg resin på med en tandstik. Jeg sørger for at dække trådene helt med resin, både så de sidder fast, og så de ikke bliver slidt i overfladen, når man går med smykket. Og så skal du bare vente 72 timer, til det er helt tørt. :o)

   :o) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *