• Lær at lave flettede tasker
  • Har du lyst til at sælge dine håndlavede ting?
  • Nye hobbybøger - lær at flette tasker og knytte smykker

Fad med vase og fyrfadslys – metalflet

 

Materialer:
24 stager
Ståltråd
Sølvfarvet metaltråd
Reagensglas
12 blomsterpinde (tynde stager)
16 små tørrede roser

Fod
Saml 24 stager og bind dem sammen 9 cm inde. Bøj stagerne ud til siderne, og flet 8 cm kvadratflet med ståltråd og sølvtråd. Bøj enderne ind under det flettede.

Fad
Bind stagerne sammen igen 10 cm oppe fra foden. Bøj 20 af stagerne udad, og flet spindelvævsflet med ståltråd og sølvtråd ca. 10 cm ud.

Fyrfadsstager
Blomsterpindene klippes midt over, og bindes sammen 6 ad gangen, 2 cm inde på stagerne. Bøj den lange ende af pindene ud til siderne, og flet spindelvævsflet med ståltråd til størrelsen passer til bunden af et fyrfadslys. Bøj pindene op om fyrfadslyset. Bøj dem højre om i buer, og bind dem hver gang om pinden til højre. Tjek med mellemrum om lyset stadig kan komme i og ud af stagen.
Lysestagerne sættes ved hver 5. stage på fadet, og sættes fast ved at binde stagen om lysestagens fod. Pindene i foden bøjes ud til siderne som kroge.

Hjerter med roser
Stagerne mellem fyrfadsstagerne bukkes ind til hjerter, og drejes om hinanden i samlingen. Træk tørrede roser på sølvfarvet metaltråd, placer roserne i hjerternes samlinger og bind fast med sølvtråden.

Vase
De sidste 4 stager i midten af fadet bøjes ud til siderne og op omkring et reagensglas. Stagerne bøjes rundt om glasset og enderne bøjes til kroge.

Tilbage til Inspirationmetal


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye kommentarer:

  • User AvatarChristina Ladefoged { Tusind tak for hjælpen :) } – 17. sep
  • User AvatarRie { Hej igen Hvor er du bare effektiv! :oD Det er... } – 16. sep
  • User AvatarRie { Hej Christina Jeg har ikke selv prøvet det, men der... } – 16. sep
  • User AvatarChristina Ladefoged { Hej! Jeg er ny udi fimo-ler. Med tiden vil jeg... } – 16. sep

Hobbybøger

Hobby e-bøger

Vil du have mere detaljerede instruktioner?

Jeg har lavet to e-bøger om henholdsvis flettede tasker og knyttede smykker, som er til salg hos Saxo.com for kun en halvtredser.

Nyhedsbrev