• Lær at lave flettede tasker
 • Nye hobbybøger - lær at flette tasker og knytte smykker

Glasmaling

Mit generelle problem med at tegne og male er, at min frihåndstegning ikke er hvad den kunne være. Men uanset om man er god til frihåndstegning eller ej, kan man få flotte resultater ud af glasmaling, og det er samtidig en rigtig god mulighed for personlige gaver. Et fad eller to glas med et billede af et brudepar, parrets navne, bryllupsdatoen og kirkens navn, er en dejlig gave, der livet igennem kan minde én om en dejlig dag.

Glasmaling kan kombineres med servietdekorering for flotte resultater. Se inspiration under Servietdekorering via dette link.

 

 


2 kommentarer til “Glasmaling
 1. Christian Brøndum siger:

  Hej

  Findes maling til glas, så det ikke kan komme af igen? Det skal ikke kunne fjernes med hverken acetone, terpentin eller andet!

  Med venlig hilsen

  Christian Brøndum

 2. Rie Rie siger:

  Hej Christian

  Uh, der bliver jeg dig svar skyldig…

  Det glasmaling, jeg har brugt, kan i hvert fald godt fjernes igen, hvis man er lidt beslutsom.
  Jeg ved, at der til keramik findes forskellige slags maling; hobby-typen, der brændes i almindelig ovn og den mere professionelle, der brændes ved 800 grader i keramikovn. Men jeg ved faktisk ikke, når det kommer til glas, for hvis det brændes ved for høje temperaturer, så smelter det jo… ;o)

  Så jeg tror det næsten ikke…

  :o) Rie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Flettede tasker

Hobby e-bøger

Vil du lave dine egne flettede tasker?

Det er ikke svært - læs her hvordan.

Hobbybøger

Hobby e-bøger

Vil du have mere detaljerede instruktioner?

Jeg har lavet to e-bøger om henholdsvis flettede tasker og knyttede smykker, som er til salg hos Saxo.com for kun en halvtredser.

Nyhedsbrev